Skip to main content

MaY06

salam.....
emmm..da lama x update blog...
huuhuhu..
okla..
papepon sempena mAY 06 nie.. nak wat wishes la dulu...lain2 cite smbong sok lak..

010506-selamat hari pekerja...cuti balik kg....
100506-BluES@MOy....huhuhu..sampai aku kat sana....beshhh woooo...
140506-selamat ari IBU...<special tuk MAK tersyang..>
150506-selamat hari lahir tuk ADIK tersyng.... sweet 17 ehh...
160506-selamat ari GURU....khas tuk GURU2 ku SKPP+SMKCBN...also GURU2 seM"SIA...
170506-burfday lee hom laa...ehheheh

itujela kot...

salam...

Comments

Popular posts from this blog

Welcome 2018 Welcome February 2 days more to go... "Happy birthday" for myself After 4 years w/o update... After so many things happened in my life...
New journey New status New life
Insyallah...Amin -akema-

A story in November

Ahaha..masih wujud lagi blog ni...
Klu baca kisah2 silam tuh best jugak..
So mcm biasa, kita shortlist perkara2 yang dah berlaku dan berlalu utk tahun 2014 nih

X sempat nak welcome 2014..
Lagi sebulan dah nak welcome 2015...
2014 aku simple jer kot
Yang paling besar kenangannya pd Jun-Jul..

Alhamdulilah...
Rezeki dari Allah dpt sampai ke Tanah Suci
Dapat menunaikan Umrah...
X dpt nak gmbarkan perasaan tu...
Hanya Allah swt sahaja yang tahu..
Alhamdulilah semuanya berjalan lancar..

4 hari berpuasa di Mekah..
Indah sangat...Alhamdulilah..
Moga2 ada rezeki untuk menunaikan Haji nnti..
Aminn..

September pulak...alhamdulilah
Dah masuk fasa belajar dengan gigihnya...
Sep-Oct mood memang swing skit..
Huru-hara jugak la life...Krisis aja dengan Mr Papa...
Harap2 aku tabahla 'berkayuh' utk PhD ni...
Aminn...

October - Happy Birthday utk My Boy...
4 tahun sudah...mcm2 ragam lah dia...
Sabar2....

Okla...tunggu plak hot issue tahun depan yer...
(mood update blog setahun skali - jimat!!)


Welcome 2013....

posted from Bloggeroid