Skip to main content

Sudah July

Sudah July
Sudah 40 Hari...
Sudah 27 Minggu...
Sudah masuk semester baru...

Yang pasti...
Ada yg semakin hampir...
Ada yg sudah berlalu...
Ada yg bakal tiba...

Dan lagi pasti...
Aktiviti + kerja semakin banyak..
Tp keupayaan diri semakin berkurangan..
Namun...
Semangat itu tetap utuh disitu...

p/s: Al-Fatihah buat Arwah Mak...40 Hari sudah...
Satu ari, masa saya pun pasti akan tiba juga...


Comments

achik said…
kichi,
takziah.. take care..
akma said…
thanks.
insyAllah...
Amirez said…
owh..takziah kak.
arwah mak sy..dah nak 200 hari.
semoga mereka ditempatkan di kalangan orang yang beriman
adLedash said…
salam..

akak sy bru tawu..takziah..smoga arwah bersama2 dgn golongan yang bertaqwa disisiNya..ameen!
pok jad said…
salam..kebetulan lalu disini..
rajin rajin la doa untuk beliau, cz org yg dah meninggal dunia cuma 3 perkara je yang x putus sumber pahalanya, iaitu, doa dari anak yang soleh/solehah, sedekah amal jariah, & ilmu yang diberi n diamalkan ke arah yang benar.
juliet classic said…
takziah..alfatihah utk arwh..
jourasmaney said…
TAKZIAH, BERILAH DOA KEPADA ARWAH SELALU... JANGAN LUPA TU...

Popular posts from this blog

Welcome 2018 Welcome February 2 days more to go... "Happy birthday" for myself After 4 years w/o update... After so many things happened in my life...
New journey New status New life
Insyallah...Amin -akema-

lagenda berakhir....

>>lagenda berakhir....really???
>>huh..maybe for d story..not my life..hehehheh...i just finished d book last night..very2 nice story!....1st book from book fair2006...tht i bought yesterday...huhu..

>>d plot...hmm..buat sesapa yg pernh bc d 1st book~lagenda budak setan..must be remmbr how d story goes on..rite?nvrmnd..2nd is about Kate..not bad..but just to fulfill n continued d1st...

>>then, how about d 3rd?4 me..just fine in d 1st few chapters!..coz d writer(my fav!!!)~ahadiat akshah...need to end d story..thus..it'is d ending..but 4 real...even just fine...it make u cry till d last..of d story...

>>really2 a good story...SURE!

A story in November

Ahaha..masih wujud lagi blog ni...
Klu baca kisah2 silam tuh best jugak..
So mcm biasa, kita shortlist perkara2 yang dah berlaku dan berlalu utk tahun 2014 nih

X sempat nak welcome 2014..
Lagi sebulan dah nak welcome 2015...
2014 aku simple jer kot
Yang paling besar kenangannya pd Jun-Jul..

Alhamdulilah...
Rezeki dari Allah dpt sampai ke Tanah Suci
Dapat menunaikan Umrah...
X dpt nak gmbarkan perasaan tu...
Hanya Allah swt sahaja yang tahu..
Alhamdulilah semuanya berjalan lancar..

4 hari berpuasa di Mekah..
Indah sangat...Alhamdulilah..
Moga2 ada rezeki untuk menunaikan Haji nnti..
Aminn..

September pulak...alhamdulilah
Dah masuk fasa belajar dengan gigihnya...
Sep-Oct mood memang swing skit..
Huru-hara jugak la life...Krisis aja dengan Mr Papa...
Harap2 aku tabahla 'berkayuh' utk PhD ni...
Aminn...

October - Happy Birthday utk My Boy...
4 tahun sudah...mcm2 ragam lah dia...
Sabar2....

Okla...tunggu plak hot issue tahun depan yer...
(mood update blog setahun skali - jimat!!)