Google+ Followers

My Luv

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Friday, October 26, 2012

Aidiladha 2012


Buknlah pertama kali x sambut aidiladha dgn sempurna...
Prnh la juga braya dlm keta sebelum ni...
Prnh la juga braya kt kg tanpa bj raya...
Prnh jugak tanpa kuih raya...
Dan pernah la jugak cuti2 awam ni menjadi pelawat hospital...
Cume kali ni sadis la skit...
Pg td adik bgtau abah plak masuk wad...
Harap2 x teruk sgt la...
Mr husband ni pun esok lusa masih kn dtg hospital utk cuci luka...
Emmm...moga2 ada hikmahNya nnti...

posted from Bloggeroid

Wednesday, October 24, 2012

Penyakit slps 2 tahun berlalu..



Awal tahun aritu si kecik yg duduk atas katil ni...
Rupenye akhir tahun si papa plak yg masuk...
Yg sadisnya...
Mama si kecik la kan...huhu

posted from Bloggeroid

Friday, October 19, 2012

Penyakit lupe password

Aishhh....sbb byk sgt system online...
Ke sbb dah makin tua...
Hohoho....

Friday, October 05, 2012

Bday boy dpt jln2 taman smula..



Hari bday dia..
Tp sbb sebok sgt apa menda utk dia pun xbuat..
Xpela kan kecik lg...
Bukn dia paham pun..
Tp dah pndai plak nyanyi lagu happy bday to u...
Hehe...
Salaahuddin, nk hadiah galaxy tab x?
Huhuhu...

posted from Bloggeroid

Monday, October 01, 2012

Demam Penang...



Apa kena mengena gmbr ni ngan demam...
Demam sbb byk mkn kot...
Cuaca pun hujan2 panas di sana...
Hotel pun duduk x brapa nk 5 stars...
(mana lah mampu...)
Si kecik mmg dr ari sampai ke Penang dah suam2 suhu dia...
Dan si Mama n Papa balik dr Penang nih terus demam gila2...
Arini memulakan kerja dgn mood batuk dan selsema...
Aishhhh..sabar2...
Tapi jln2 ke Penang mmg best..
Yg paling best mkn nih (sila rujuk gambar di atas)...
Selamat dah gaji kan...boleh la mkn besar skit...
Hehehe...
Pasni kena tunggu jalan2 bln Disember plak...
Ntah jd ke tidak...
Klu x jd, boleh simpan duit utk next Jan/Feb 2013 trip...
Nak g mana yer...
Insyallah jauh skit...
Tp tabung kena kaw2 adala...
Huhuhuuhh...

p/s : saya dah beli dapur yg baru..pasni rajin la masak kot...hahaah
posted from Bloggeroid