Google+ Followers

My Luv

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Monday, November 24, 2014

A story in November

Ahaha..masih wujud lagi blog ni...
Klu baca kisah2 silam tuh best jugak..
So mcm biasa, kita shortlist perkara2 yang dah berlaku dan berlalu utk tahun 2014 nih

X sempat nak welcome 2014..
Lagi sebulan dah nak welcome 2015...
2014 aku simple jer kot
Yang paling besar kenangannya pd Jun-Jul..

Alhamdulilah...
Rezeki dari Allah dpt sampai ke Tanah Suci
Dapat menunaikan Umrah...
X dpt nak gmbarkan perasaan tu...
Hanya Allah swt sahaja yang tahu..
Alhamdulilah semuanya berjalan lancar..

4 hari berpuasa di Mekah..
Indah sangat...Alhamdulilah..
Moga2 ada rezeki untuk menunaikan Haji nnti..
Aminn..

September pulak...alhamdulilah
Dah masuk fasa belajar dengan gigihnya...
Sep-Oct mood memang swing skit..
Huru-hara jugak la life...Krisis aja dengan Mr Papa...
Harap2 aku tabahla 'berkayuh' utk PhD ni...
Aminn...

October - Happy Birthday utk My Boy...
4 tahun sudah...mcm2 ragam lah dia...
Sabar2....

Okla...tunggu plak hot issue tahun depan yer...
(mood update blog setahun skali - jimat!!)


Friday, April 12, 2013

A Puro Dolor 2013....


Niat hati nak update blog...
So..login, pastu ter'kaji' plak psl viewer statistic...
Hit yg paling tinggi adalah post aku tahun 2007 mengenai A Puro Dolor...

Wahh...terus terkenang kisah lama berkenaan lagu tu..
Ada yg pernah dengar x?



Jom layan sambil buat soalan Test utk minggu depan...


Tuesday, February 19, 2013

Melaka vs ccna

Sudah lama x update blog...
Nearly end of feb 2013...
Selepas umur meningkt mggu lps...
Kesihatan x bape nk ok...
Anywy...tq for all D bday wishes..
1st time jugak celbrate brsama2 my BIl & SIL...
Nxt time boleh buat dgn bby gurl yg lahir 7 feb aritu...
Actually nk cite psl axtiviti this week n nxt week..
Mggu2 akhir sblom kuliah bermula...
Insyallah esok akan ke Melaka bandaraya bersejarah...
3 ari meeting....
Ikut boss aje (ganti org sebenrnya)...hehe
Tp sure kn tya psl project tu....huhu
And sure kn diskus project yg seterusnya tu jgk..
Dan yg best tetiba sem ni semgt nk tamatkn ccna3 n ccna4 yg tertangguh aritu...
Ayt yg best "ccna1 n 2 aritu semua dah berkarat"...huhu
Harap2 success la dua-dua task ni....
Aminn....

posted from Bloggeroid

Saturday, January 05, 2013

Monday, December 31, 2012

End of 2012

:-)
Ntah nape tetiba rasa nk update blog ni. Byk sebenar cite... tp x lrt nk menaip plak.
Yg bestnye esok cuti. Lusa keje... haha....
Semalam pegi tgk kakak yg kn tahan kat wad sbb placenta previa..
Due ada dlm sebuln lebih lg. Klu mampu bertahan harap sama birthday la nnti ngn baby tu. Hehe
Life aku plak..dlm tahun 2012 ni rsnya byk target sndri yg x tercapai.. xtau la silap kt mana...
Cume happy sgt sbb project usahama mr ariff success setakat ni. Alhamdulilah.
Okla...klu rajin esok boleh blogging lg.
Klu malas lain tahun la plak...
Hahaa...
Happy new year to all....

posted from Bloggeroid