Google+ Followers

My Luv

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Thursday, November 17, 2011

Happy Feet...

comelkan...ntah bile la nak g tgk...
ajak si Hero lah nnti...
(klu dia x menangis dlm tuh...)

saja je update blog...
sbb mata berpinau2 dah
sbb byk sgt amik mefenamic acid kot..
set 3 pun masih dlm progress..
esok dateline...hancus2....

saje je update blog nih..
xde sapa pon nak baca...
(sndri tulis, sndri baca...)

cume nak bgtau...
si Hero dah pandai berjalan dgn hepinya....
mama n papa pun hepi jugak...
mcm nih...

(bukan gmbr sebenar...)

Wednesday, November 09, 2011

Hero....

Alhamdulilah..
Hero nih dah cukup setahun sebulan empat hari...
Makin lasak...
tapi tetap makin comel...
Semua perkara dia tetap #1...

Alhamdulilah...
x lama lagi nak masuk rumah baru...
makin bizi la nmpaknyer...
tapi pakar kemas rumah kan ada...
hero nih haa....

Tuesday, October 11, 2011

smile again


pg nih dia dah boleh tersenyum..
Alhamdulilah...
suhu dah turun...
badan dah x panas...
papepun syggg anak mama neh...

today : gigi plak sakit pg nih...gara2 mlm td mimpi yg pelik2...

Monday, October 10, 2011

update! update! update!

kerja masih banyak..
tp sempat sudah update blog usang ku ini...
kerja tetap banyak...
tp sudah sempat juga update web fakulti..
dengan kerja yg x pernah kurang..
harap2 dapat update semua perkara yg tertangguh...

today: anak masih demam..kaki tangan masih berkerja, tp fikiran melayang memikirkan dia..
uhuuhh..risau2...

Tuesday, June 07, 2011

m.a.s.i.h


x sempat nak posting apa2 disini...
cume nak bgtau blog ni masih hidup...