Skip to main content

Posts

Showing posts from November, 2007

Sayonara??

Venue: Madam Kwan's, KLCC
Date: 28th November 2007
Time: 12.05pm - 1.45pm
Objective: Farewell Lunch Party...
Target: SDV Team Members
Comment: Tq very much... :)

3K

3k
-Kenduri
-Kawan
-kawen

3k jugak nak kena cari..
sebelom berakhir disember..
3k jugak nak kena urus sebelom berakhir kerjaya nih..

apa itu 3k???
uhuhuhuhuuhuh

Notice

dengan kehadiran one (1) month notice since ari Jumaat tu..
mcm2 hal perlu disettlekan..
mcm2 urusan kerja kena kejar dateline...
mcm2 docs plak kena update..
mcm2 'farewell party' plak disajikan..

hehehehee..
ada perasaan best..
ada perasaan terharu..
ada perasaan sedey jugak..

sebulan je lagi....
uhuhuhuuhuhuh

Budak Kotak

chomelllllllllll x template baru???
hehehee...chomellllllllll kan?
kan2????

tgh sgt freeeeeeeee arini...
jdnye selain settle kan keje mengapdet dokumen..
apdet skali la belog n kulitnye..
ada wajah 'budak kotak' dan kawannye 'setapak'...

budak kotak yg kuning...
eeeeeeeeee...chomellllnye....
kan2???

Monday Nite...

masih dlm 'Monday'...
mlm tu masak megi kari...
yg dicampur2 dgn sayur, udang dan cili padi...
mmg sedap...kan2???

masih mlm dlm Monday...
lepas mkn megi masakan aku yg sedap tu..
aku idang plak geng2 kat umh tu dgn dessert..
huhuu...buah mangga india, jambu batu, jambu manis..
sedap2....

dan akhirnya bile tibe Tuesday...
perut aku yg jd mangsa...
sbb aku makan paling byk..
sbb aku yg hidang kot!..
sbb aku yg lupe...
(klu perut kosong..jgn trus makan megi..
bukan setakat megi...asam mangga pon telan...)

haish!!....saba la perut...
dah telan mcm2 ubat gastrik nih..
bertahan2......

Mood..Moody..Monday

mood pada satu ari tu adalah -ve
jadinya mmg akan dipanggil "moody"
dr mood yg -ve
diselubungi dunia "moody"..
akhirnye berlaku mcm2 sampai la 'Monday'...

salah aku ke???
ke mmg aku yg bersalah??
haishh...serba salah sungguh!!!