Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2012

Hitachi ke Samsung?

Ahh..sungguh keliru sekarang ni...
Yang mana satu dlu...
Nak tolong support utk yg Hitachi ke?
Atau nak mnta dia support utk yg Samsung...
Harga hampir sama...
Tp jenis barangnya lain...
Tp dua2 penting..
Hitachi penting utk dia..
Samsung tuh penting utk aku..
Cehh...
Tp kalau campur tolak tambah darab
Hitachi tuh lagi penting lebih2 lagi time bulan posa ni....
Erm...

Sebenarnya...

Sebenarnya xtau nak update apa... Banyak sebenarnya kisah yg dah berlaku dan berlalu.. First of all, psl anniversary yg dah lepas... Kitorang g mkn dinner je... kat DARC bersama rakan2 opisku dan student... Nak jimat kan.... Anyway, hepi blated anniversary my Husband... (bday pun aritu belated jugak) Moga2 tahun dpn ada rezeki lebih..bolehla dinner jauh skit.... Nak buat cmne tahun ni budget kami nazak skit... Next story... Emm...sbelum g dinner tuh my Boy x bape sehat... Week sbelum tuh 3 hari berturut2 g DEMC.. Cucuk ubat...klu ikut Doc kena masuk wad.. Tapi...mana nak cari wang... So, amik option dtg cucuk ubat slama 3 ari jer... Alhamdulilah, skrg dah selera makan smula.... Lagi, emm...kerja mcm biasa la... musim sibuk marking student's project, assignment, test dll pasni sibuk marking final plak... Bile la nak mula proposal kan... LAgi...emmm...my hobby? Ohh..buku2 crita dah abis baca... X sabar nak g umh kakak tuk pinjam lagi... Ahahha...sempat tuh habiskan... Lagi...tonton…