Skip to main content

Sebenarnya...

Sebenarnya xtau nak update apa...
Banyak sebenarnya kisah yg dah berlaku dan berlalu..
First of all, psl anniversary yg dah lepas...
Kitorang g mkn dinner je...
kat DARC bersama rakan2 opisku dan student...
Nak jimat kan....
Anyway, hepi blated anniversary my Husband...
(bday pun aritu belated jugak)
Moga2 tahun dpn ada rezeki lebih..bolehla dinner jauh skit....
Nak buat cmne tahun ni budget kami nazak skit...
Next story...
Emm...sbelum g dinner tuh my Boy x bape sehat...
Week sbelum tuh 3 hari berturut2 g DEMC..
Cucuk ubat...klu ikut Doc kena masuk wad..
Tapi...mana nak cari wang...
So, amik option dtg cucuk ubat slama 3 ari jer...
Alhamdulilah, skrg dah selera makan smula....
Lagi, emm...kerja mcm biasa la...
musim sibuk marking student's project, assignment, test dll
pasni sibuk marking final plak...
Bile la nak mula proposal kan...
LAgi...emmm...my hobby?
Ohh..buku2 crita dah abis baca...
X sabar nak g umh kakak tuk pinjam lagi...
Ahahha...sempat tuh habiskan...
Lagi...tonton korea pun masih giat lagi...
Last but not least, 
skrg tgh busy download cite The Moon That Embrace The Sun...
Tp klu sapa2 yg dah ada copynye meh la kasi saya trus...
Broadband sgt slow...dan Unifi xde plak lagi di U12 tuh...
Emm,...tuhla sebenarnya yg berlaku skrg....


Comments

Popular posts from this blog

Welcome 2018 Welcome February 2 days more to go... "Happy birthday" for myself After 4 years w/o update... After so many things happened in my life...
New journey New status New life
Insyallah...Amin -akema-

A story in November

Ahaha..masih wujud lagi blog ni...
Klu baca kisah2 silam tuh best jugak..
So mcm biasa, kita shortlist perkara2 yang dah berlaku dan berlalu utk tahun 2014 nih

X sempat nak welcome 2014..
Lagi sebulan dah nak welcome 2015...
2014 aku simple jer kot
Yang paling besar kenangannya pd Jun-Jul..

Alhamdulilah...
Rezeki dari Allah dpt sampai ke Tanah Suci
Dapat menunaikan Umrah...
X dpt nak gmbarkan perasaan tu...
Hanya Allah swt sahaja yang tahu..
Alhamdulilah semuanya berjalan lancar..

4 hari berpuasa di Mekah..
Indah sangat...Alhamdulilah..
Moga2 ada rezeki untuk menunaikan Haji nnti..
Aminn..

September pulak...alhamdulilah
Dah masuk fasa belajar dengan gigihnya...
Sep-Oct mood memang swing skit..
Huru-hara jugak la life...Krisis aja dengan Mr Papa...
Harap2 aku tabahla 'berkayuh' utk PhD ni...
Aminn...

October - Happy Birthday utk My Boy...
4 tahun sudah...mcm2 ragam lah dia...
Sabar2....

Okla...tunggu plak hot issue tahun depan yer...
(mood update blog setahun skali - jimat!!)


Welcome 2013....

posted from Bloggeroid