Skip to main content

Demam Penang...



Apa kena mengena gmbr ni ngan demam...
Demam sbb byk mkn kot...
Cuaca pun hujan2 panas di sana...
Hotel pun duduk x brapa nk 5 stars...
(mana lah mampu...)
Si kecik mmg dr ari sampai ke Penang dah suam2 suhu dia...
Dan si Mama n Papa balik dr Penang nih terus demam gila2...
Arini memulakan kerja dgn mood batuk dan selsema...
Aishhhh..sabar2...
Tapi jln2 ke Penang mmg best..
Yg paling best mkn nih (sila rujuk gambar di atas)...
Selamat dah gaji kan...boleh la mkn besar skit...
Hehehe...
Pasni kena tunggu jalan2 bln Disember plak...
Ntah jd ke tidak...
Klu x jd, boleh simpan duit utk next Jan/Feb 2013 trip...
Nak g mana yer...
Insyallah jauh skit...
Tp tabung kena kaw2 adala...
Huhuhuuhh...

p/s : saya dah beli dapur yg baru..pasni rajin la masak kot...hahaah
posted from Bloggeroid

Comments

Popular posts from this blog

Welcome 2018 Welcome February 2 days more to go... "Happy birthday" for myself After 4 years w/o update... After so many things happened in my life...
New journey New status New life
Insyallah...Amin -akema-

A story in November

Ahaha..masih wujud lagi blog ni...
Klu baca kisah2 silam tuh best jugak..
So mcm biasa, kita shortlist perkara2 yang dah berlaku dan berlalu utk tahun 2014 nih

X sempat nak welcome 2014..
Lagi sebulan dah nak welcome 2015...
2014 aku simple jer kot
Yang paling besar kenangannya pd Jun-Jul..

Alhamdulilah...
Rezeki dari Allah dpt sampai ke Tanah Suci
Dapat menunaikan Umrah...
X dpt nak gmbarkan perasaan tu...
Hanya Allah swt sahaja yang tahu..
Alhamdulilah semuanya berjalan lancar..

4 hari berpuasa di Mekah..
Indah sangat...Alhamdulilah..
Moga2 ada rezeki untuk menunaikan Haji nnti..
Aminn..

September pulak...alhamdulilah
Dah masuk fasa belajar dengan gigihnya...
Sep-Oct mood memang swing skit..
Huru-hara jugak la life...Krisis aja dengan Mr Papa...
Harap2 aku tabahla 'berkayuh' utk PhD ni...
Aminn...

October - Happy Birthday utk My Boy...
4 tahun sudah...mcm2 ragam lah dia...
Sabar2....

Okla...tunggu plak hot issue tahun depan yer...
(mood update blog setahun skali - jimat!!)


Welcome 2013....

posted from Bloggeroid