Skip to main content

@Jusco Tebrau City


salam....sampai da aku kat sini...Jusco Tebrau City
ok gak la..beso sgt...lebih beso dr mana2 JJ or shppg mall lain2..
org kate nie JJ yg terbeso di ASIA...
iyer kot...
dlm mcm KLCC...tp mmg beshhh...
Jusco Tebrau City

cmne bole smpai sini??
last weekend aku gie PG..saja cuti2 m'sia...
ni je la tmpt aku dpt gie...ingt nak gie DAnga Bay...x sempt lak...
len kali kot...insyALLAH...

Comments

Anonymous said…
JJ tgh SALE...
Anonymous said…
beshnyer gi JJ..
lama dah tak gi sana...
Anonymous said…
kekeh..kak akma..
ni in_ubie..
muahaha..
nape gi jj tuh tak singgah umah...
dekat je dong..
adelah 3 4 kali gi sane..
just jln2
ngan makan abc harga 4.00++..
hahaha..
akma said…
x tau in dok dkt situ..nxt time bole la in..hehehe..awl2 lg cntc in...ajk gie sana..mkn ABC...

Popular posts from this blog

Welcome 2018 Welcome February 2 days more to go... "Happy birthday" for myself After 4 years w/o update... After so many things happened in my life...
New journey New status New life
Insyallah...Amin -akema-

A story in November

Ahaha..masih wujud lagi blog ni...
Klu baca kisah2 silam tuh best jugak..
So mcm biasa, kita shortlist perkara2 yang dah berlaku dan berlalu utk tahun 2014 nih

X sempat nak welcome 2014..
Lagi sebulan dah nak welcome 2015...
2014 aku simple jer kot
Yang paling besar kenangannya pd Jun-Jul..

Alhamdulilah...
Rezeki dari Allah dpt sampai ke Tanah Suci
Dapat menunaikan Umrah...
X dpt nak gmbarkan perasaan tu...
Hanya Allah swt sahaja yang tahu..
Alhamdulilah semuanya berjalan lancar..

4 hari berpuasa di Mekah..
Indah sangat...Alhamdulilah..
Moga2 ada rezeki untuk menunaikan Haji nnti..
Aminn..

September pulak...alhamdulilah
Dah masuk fasa belajar dengan gigihnya...
Sep-Oct mood memang swing skit..
Huru-hara jugak la life...Krisis aja dengan Mr Papa...
Harap2 aku tabahla 'berkayuh' utk PhD ni...
Aminn...

October - Happy Birthday utk My Boy...
4 tahun sudah...mcm2 ragam lah dia...
Sabar2....

Okla...tunggu plak hot issue tahun depan yer...
(mood update blog setahun skali - jimat!!)


Melaka vs ccna

Sudah lama x update blog...
Nearly end of feb 2013...
Selepas umur meningkt mggu lps...
Kesihatan x bape nk ok...
Anywy...tq for all D bday wishes..
1st time jugak celbrate brsama2 my BIl & SIL...
Nxt time boleh buat dgn bby gurl yg lahir 7 feb aritu...
Actually nk cite psl axtiviti this week n nxt week..
Mggu2 akhir sblom kuliah bermula...
Insyallah esok akan ke Melaka bandaraya bersejarah...
3 ari meeting....
Ikut boss aje (ganti org sebenrnya)...hehe
Tp sure kn tya psl project tu....huhu
And sure kn diskus project yg seterusnya tu jgk..
Dan yg best tetiba sem ni semgt nk tamatkn ccna3 n ccna4 yg tertangguh aritu...
Ayt yg best "ccna1 n 2 aritu semua dah berkarat"...huhu
Harap2 success la dua-dua task ni....
Aminn....
posted from Bloggeroid