Skip to main content

kira atau hitung?

mengira atau menghitung?
emm...aku tgh mengira smbil menghitung...
hehehe..byk menda nak kena kira..
byk menda nak kena hitung....
ramai org da mengira bape ari pose..
bape ari xpose..
bape ari lg nak pose..
kira byk mana kueh da siap..da beli..
kira byk mana budget raye..
ehehhehe...
hitung lak...
hitung la byk mana amalan bulan pose nih..
hitung la byk mana sedekah da buat..
hitung la byk mana lg tggl ramadhan...
hitung jugak hari2 yg bakal tiba..
aku?
aku tgh menghitung la nih..
hitung sblom akhirnye ramadhan..
hitung sblom mulenye syawal..
hitung sblom akhirnye syawal..
moga perhitungan dan perkiraan yg ideal...
apapepon....kira atau hitung...
buat la yg terbaik utk idup mu!!!!..
yearhhh....teroskan berpuasa semua...

Comments

Popular posts from this blog

Welcome 2018 Welcome February 2 days more to go... "Happy birthday" for myself After 4 years w/o update... After so many things happened in my life...
New journey New status New life
Insyallah...Amin -akema-

A story in November

Ahaha..masih wujud lagi blog ni...
Klu baca kisah2 silam tuh best jugak..
So mcm biasa, kita shortlist perkara2 yang dah berlaku dan berlalu utk tahun 2014 nih

X sempat nak welcome 2014..
Lagi sebulan dah nak welcome 2015...
2014 aku simple jer kot
Yang paling besar kenangannya pd Jun-Jul..

Alhamdulilah...
Rezeki dari Allah dpt sampai ke Tanah Suci
Dapat menunaikan Umrah...
X dpt nak gmbarkan perasaan tu...
Hanya Allah swt sahaja yang tahu..
Alhamdulilah semuanya berjalan lancar..

4 hari berpuasa di Mekah..
Indah sangat...Alhamdulilah..
Moga2 ada rezeki untuk menunaikan Haji nnti..
Aminn..

September pulak...alhamdulilah
Dah masuk fasa belajar dengan gigihnya...
Sep-Oct mood memang swing skit..
Huru-hara jugak la life...Krisis aja dengan Mr Papa...
Harap2 aku tabahla 'berkayuh' utk PhD ni...
Aminn...

October - Happy Birthday utk My Boy...
4 tahun sudah...mcm2 ragam lah dia...
Sabar2....

Okla...tunggu plak hot issue tahun depan yer...
(mood update blog setahun skali - jimat!!)


Welcome 2013....

posted from Bloggeroid