Skip to main content

kemaafan....

maafkan....
maafkan diri ini andai pernah melukakan..
maafkan diri ini andai masih melukakan..
maafkan diri ini andai pernah menyinggung perasaan..
maafkan diri ini andai masih menyinggung perasaan..
dalam kesunyian malam...ku memikirkan
erti kemaafan...
erti kelukaan...
erti kesakitan perasaan...
kuat kah aku, dia atau kita semua menghadapinya??
ku pohon maaf...
andai diri ini adakalanya tanpa sedar..
tanpa nyata menyakitkan hati insan2 yg mengenali ku...
ku mohon kemaafan...
di bulan yg mulia ini...

**Although it's hard sometimes,
you know that my love is always on your side

You can make it happen just believe....


Comments

Popular posts from this blog

Welcome 2018 Welcome February 2 days more to go... "Happy birthday" for myself After 4 years w/o update... After so many things happened in my life...
New journey New status New life
Insyallah...Amin -akema-

A story in November

Ahaha..masih wujud lagi blog ni...
Klu baca kisah2 silam tuh best jugak..
So mcm biasa, kita shortlist perkara2 yang dah berlaku dan berlalu utk tahun 2014 nih

X sempat nak welcome 2014..
Lagi sebulan dah nak welcome 2015...
2014 aku simple jer kot
Yang paling besar kenangannya pd Jun-Jul..

Alhamdulilah...
Rezeki dari Allah dpt sampai ke Tanah Suci
Dapat menunaikan Umrah...
X dpt nak gmbarkan perasaan tu...
Hanya Allah swt sahaja yang tahu..
Alhamdulilah semuanya berjalan lancar..

4 hari berpuasa di Mekah..
Indah sangat...Alhamdulilah..
Moga2 ada rezeki untuk menunaikan Haji nnti..
Aminn..

September pulak...alhamdulilah
Dah masuk fasa belajar dengan gigihnya...
Sep-Oct mood memang swing skit..
Huru-hara jugak la life...Krisis aja dengan Mr Papa...
Harap2 aku tabahla 'berkayuh' utk PhD ni...
Aminn...

October - Happy Birthday utk My Boy...
4 tahun sudah...mcm2 ragam lah dia...
Sabar2....

Okla...tunggu plak hot issue tahun depan yer...
(mood update blog setahun skali - jimat!!)


Welcome 2013....

posted from Bloggeroid