Skip to main content

Pose???

Pose yg xpose?
xpose yg pose?
Pose yg pose?

whhahahaa..penin...
org kate S.E.N.g.A.L...
pilih la mana suke....
rs mcm pose...tp sebenarnye xpose...
ada org rs cam pose...tp..mmg xpose2 pon...
ada org mcm xpose...tp mmg pose baekk punyer....
aku??? pose la...wlupon ada time masenye..
kena xpose wlaupon nmpk mcm pose...
mkn sorok2...dah rupe mcm org pontg pose lak..
klaka34...mkn bwh meje..soh mmbr beli..
apalagi..emm..tutup mulut..mkn sket2 je...
hahahahha...org yg pontg pose lg slmbe dr aku...
ehe...apa topik nih...
apapon psl pose..
tp..ada kes gak yg pose..tp mmg pose...pose bersama tido..
uhuhuhu..sepanjg ari tido...besssnye...
tp...tp kan...okeh ke gitu???
suke atila..ehe...
slmt bepose n bbuke la semua...
sekian....
tgh beli juadah nih.....eheh..
x caye???

Comments

Popular posts from this blog

Welcome 2018 Welcome February 2 days more to go... "Happy birthday" for myself After 4 years w/o update... After so many things happened in my life...
New journey New status New life
Insyallah...Amin -akema-

A story in November

Ahaha..masih wujud lagi blog ni...
Klu baca kisah2 silam tuh best jugak..
So mcm biasa, kita shortlist perkara2 yang dah berlaku dan berlalu utk tahun 2014 nih

X sempat nak welcome 2014..
Lagi sebulan dah nak welcome 2015...
2014 aku simple jer kot
Yang paling besar kenangannya pd Jun-Jul..

Alhamdulilah...
Rezeki dari Allah dpt sampai ke Tanah Suci
Dapat menunaikan Umrah...
X dpt nak gmbarkan perasaan tu...
Hanya Allah swt sahaja yang tahu..
Alhamdulilah semuanya berjalan lancar..

4 hari berpuasa di Mekah..
Indah sangat...Alhamdulilah..
Moga2 ada rezeki untuk menunaikan Haji nnti..
Aminn..

September pulak...alhamdulilah
Dah masuk fasa belajar dengan gigihnya...
Sep-Oct mood memang swing skit..
Huru-hara jugak la life...Krisis aja dengan Mr Papa...
Harap2 aku tabahla 'berkayuh' utk PhD ni...
Aminn...

October - Happy Birthday utk My Boy...
4 tahun sudah...mcm2 ragam lah dia...
Sabar2....

Okla...tunggu plak hot issue tahun depan yer...
(mood update blog setahun skali - jimat!!)


Welcome 2013....

posted from Bloggeroid