Skip to main content

berbuke pose...

saho..pose...bbuke...
pejam x pejam...
da tinggal bape ari je lagi..
saho di subuh ari...
pose di siang ari...
buke di ptg ari...
klu nak kisah saho...
aku minum jer...pastu tido
klu nak kisah pose...
sama je mcm org len...
tghari jd poyo...ngntuk...
tp tetap rajen ngadap pc...
ngeh34..bekeje la...
bebuke?...ada byk pesen sket...
ada ritu buke ramai2 ngan housemate...meriahjer..
ada bbuke kat kedai mkn...mcd pon ada...
ada beli da siap..balek trus mkn..
time duet kering ritu...balek umh mask ns, lauk telo goreng jer...
dan ada gak buke sorg2 jer...
buke dlm kete pon merasa...
hehehhhe...
lagi...??
ada skali tuh buke kat umh org...waa...tebalnyer muke..
tula..degel...nak sgt buke sesama..
amek la...bemuke tebal smpai mlm...heheheh..
papepon...time kaseh byk2...
emm...tggl bape ari lg jer...
pasni nak rs buke jemaah ngan kengkawan BS...
n buke pose ngan mak, ayah n adek bradek...
akhirkate...slmt pose la semua....
carila keberkatan ramadhan yg maseh ada nih...
~nasihat tuk diri sndri...~

Comments

Anonymous said…
sorila.....tak baper cehat sgt time tu.
huwaaa....beshnya dpt buka pose sesame...huhu...insya Allah, panjang umo nnt kita buka puasa sama eh? ;)
akma said…
ehehe....xpe mr...
emm...mkn jemaah nnti yer kak pu3...
kite mkn kueh-mueh raye sesama plak nnti..ehehhee...bes34...

Popular posts from this blog

Welcome 2018 Welcome February 2 days more to go... "Happy birthday" for myself After 4 years w/o update... After so many things happened in my life...
New journey New status New life
Insyallah...Amin -akema-

A story in November

Ahaha..masih wujud lagi blog ni...
Klu baca kisah2 silam tuh best jugak..
So mcm biasa, kita shortlist perkara2 yang dah berlaku dan berlalu utk tahun 2014 nih

X sempat nak welcome 2014..
Lagi sebulan dah nak welcome 2015...
2014 aku simple jer kot
Yang paling besar kenangannya pd Jun-Jul..

Alhamdulilah...
Rezeki dari Allah dpt sampai ke Tanah Suci
Dapat menunaikan Umrah...
X dpt nak gmbarkan perasaan tu...
Hanya Allah swt sahaja yang tahu..
Alhamdulilah semuanya berjalan lancar..

4 hari berpuasa di Mekah..
Indah sangat...Alhamdulilah..
Moga2 ada rezeki untuk menunaikan Haji nnti..
Aminn..

September pulak...alhamdulilah
Dah masuk fasa belajar dengan gigihnya...
Sep-Oct mood memang swing skit..
Huru-hara jugak la life...Krisis aja dengan Mr Papa...
Harap2 aku tabahla 'berkayuh' utk PhD ni...
Aminn...

October - Happy Birthday utk My Boy...
4 tahun sudah...mcm2 ragam lah dia...
Sabar2....

Okla...tunggu plak hot issue tahun depan yer...
(mood update blog setahun skali - jimat!!)


Welcome 2013....

posted from Bloggeroid