Skip to main content

makan2...

scene 1
mkn2 di satu tempat yg biasa ditemui di bandar2 besar..
bandar2 kecil...pekan2 besar...pekan2 kecil..
kali ni makan dlm suasana kampung...
KFC...aktiviti berjumpa kawan2...
sangat best....hampir setahun lebih x jumpa..
tp yg paling besh..
klu dulu2..jumpa2 mesti makan KFC kat KL..
tetiba kali ni, makan KFC kat kawasan kg aku..
ehehehe..sgt menarik...

scene 2
mkn2 juga...disatu tmpt...
yg dulu2...tiap2 kali balik skolah konfem lalu dpn tu..
tp aritu dpt merasa mkn buffet yg lazat2 dr tmpt tu...
klu bukn sbb nak kontrol perut dan otak..
konfem da mkn 2-3 pinggan yg berlainan isi dlmnye...
tp aritu pegi situ sbb kena isi otak lebeh dr perut...
makanye kena la kontrol mkn...
tp..yg nak dicritekan...ialah psl kawasan luar tmpt tu...
lain benar da suasana luar disekeliling tmpt tu..
tringt zaman2 skolah...tringin nak masuk HARD ROCK CAFE tu..
kekekee...ntah apa yg ada ntah..
tp rsnye lebeh baek tringin g tmpt lain...
g mana2 tmpt mkn yg lg best dan murah...
tp mkn di CONCORDE HOTEL aritu mmg menarik...

Comments

Popular posts from this blog

Welcome 2018 Welcome February 2 days more to go... "Happy birthday" for myself After 4 years w/o update... After so many things happened in my life...
New journey New status New life
Insyallah...Amin -akema-

A story in November

Ahaha..masih wujud lagi blog ni...
Klu baca kisah2 silam tuh best jugak..
So mcm biasa, kita shortlist perkara2 yang dah berlaku dan berlalu utk tahun 2014 nih

X sempat nak welcome 2014..
Lagi sebulan dah nak welcome 2015...
2014 aku simple jer kot
Yang paling besar kenangannya pd Jun-Jul..

Alhamdulilah...
Rezeki dari Allah dpt sampai ke Tanah Suci
Dapat menunaikan Umrah...
X dpt nak gmbarkan perasaan tu...
Hanya Allah swt sahaja yang tahu..
Alhamdulilah semuanya berjalan lancar..

4 hari berpuasa di Mekah..
Indah sangat...Alhamdulilah..
Moga2 ada rezeki untuk menunaikan Haji nnti..
Aminn..

September pulak...alhamdulilah
Dah masuk fasa belajar dengan gigihnya...
Sep-Oct mood memang swing skit..
Huru-hara jugak la life...Krisis aja dengan Mr Papa...
Harap2 aku tabahla 'berkayuh' utk PhD ni...
Aminn...

October - Happy Birthday utk My Boy...
4 tahun sudah...mcm2 ragam lah dia...
Sabar2....

Okla...tunggu plak hot issue tahun depan yer...
(mood update blog setahun skali - jimat!!)


Welcome 2013....

posted from Bloggeroid