Skip to main content

angka2 itu

hidup skg dipenuhi dgn angka2 itu...
nombor2 dan statistik...
dgn tiga titik perpuluhan..
disumbat dlm program microsoft excel...
berlapis2 barisnya...
nilai yg tinggi perlu dimerahkan...
ohoohh..sengalll dan tenak...
papepon keje perlu diteruskan
wlpon kena mengadap angka2 itu dlm tiga titik perpuluhan..
dan sememangnyer dalam pukul 4pm mata akan jadi berpinar2...

mcmane nak betahan menghadap angka2 nie ehh???
(soalan tuk Akak Pu3 n DZ...) :D

Comments

Hajar said…
salam...
ehehe, cane nk bertahan eh?
tatau ler, yg ptg jgn hadap mende ni direct dr pagi sampai petang, bole muntah nanti...
pape pon, moga tabah hadapi nombor2 tu sume...;)
akma said…
salam..
ehehe...
gitu ehh...tp slagi x siap..
slagi tu kena ngadap..
papepon..mmg tgh menabahkan diri..
ehehhee..
makaseh kasi petua..
:D
archiq said…
hmm.. sort kan ascending aja column yang nak di merahkan... nanti yang paling tinggi nilainya ada diatas... select mana yang tinggi, lepas tu merahkan...

itupun kalau statistical data tu raw... :)

hopefully ia membantu...
akma said…
ehehe...salam chiq..
makaseh kasi petua...
tp data nih da fixed column n rownye...uhuhuh..
jdnye kena julingkan mata meneliti tinggi rendah nilai tu...
ohohohh..skit lg hampir abes keje ni :D

Popular posts from this blog

Welcome 2018 Welcome February 2 days more to go... "Happy birthday" for myself After 4 years w/o update... After so many things happened in my life...
New journey New status New life
Insyallah...Amin -akema-

A story in November

Ahaha..masih wujud lagi blog ni...
Klu baca kisah2 silam tuh best jugak..
So mcm biasa, kita shortlist perkara2 yang dah berlaku dan berlalu utk tahun 2014 nih

X sempat nak welcome 2014..
Lagi sebulan dah nak welcome 2015...
2014 aku simple jer kot
Yang paling besar kenangannya pd Jun-Jul..

Alhamdulilah...
Rezeki dari Allah dpt sampai ke Tanah Suci
Dapat menunaikan Umrah...
X dpt nak gmbarkan perasaan tu...
Hanya Allah swt sahaja yang tahu..
Alhamdulilah semuanya berjalan lancar..

4 hari berpuasa di Mekah..
Indah sangat...Alhamdulilah..
Moga2 ada rezeki untuk menunaikan Haji nnti..
Aminn..

September pulak...alhamdulilah
Dah masuk fasa belajar dengan gigihnya...
Sep-Oct mood memang swing skit..
Huru-hara jugak la life...Krisis aja dengan Mr Papa...
Harap2 aku tabahla 'berkayuh' utk PhD ni...
Aminn...

October - Happy Birthday utk My Boy...
4 tahun sudah...mcm2 ragam lah dia...
Sabar2....

Okla...tunggu plak hot issue tahun depan yer...
(mood update blog setahun skali - jimat!!)


Welcome 2013....

posted from Bloggeroid