Skip to main content

demi smart tag 'aneh'

aku plan da mcm x nak mengapdet belog utk bln kedua neh...
tp..ada plak msg kat sblah tuh soh apdet!! apdet!!...da kena smart tag....
kekekee..apakebenda la smart tag tu?? bile masa plak aku lalu highway...
konfius34....so...aku selak2 la belog dorg yg da wat "smart tag" tuh...
dan...seikhlasnya aku memiki spnjg arini...apa la yg "aneh" psl aku...
jenuh rupenyer bile nak cite psl diri sndri neh...
sbb kite slalu cite psl org len je....ehehe...
antara yg enam dlm keanehan diri ialah:
.....................
.....................
.....................
.....................
.....................
.....................

nota smntara: 27022007
korg nak tau juga ke 6 keanehan tuh???
saba menunggu la ye...ehehe
arini xlrt nak truskan entry...
x sehat...smlm cuti...esok mcm nak mc..
so..bln3 nnti aku apdet.....sekian wslm...

Comments

Popular posts from this blog

Welcome 2018 Welcome February 2 days more to go... "Happy birthday" for myself After 4 years w/o update... After so many things happened in my life...
New journey New status New life
Insyallah...Amin -akema-

A story in November

Ahaha..masih wujud lagi blog ni...
Klu baca kisah2 silam tuh best jugak..
So mcm biasa, kita shortlist perkara2 yang dah berlaku dan berlalu utk tahun 2014 nih

X sempat nak welcome 2014..
Lagi sebulan dah nak welcome 2015...
2014 aku simple jer kot
Yang paling besar kenangannya pd Jun-Jul..

Alhamdulilah...
Rezeki dari Allah dpt sampai ke Tanah Suci
Dapat menunaikan Umrah...
X dpt nak gmbarkan perasaan tu...
Hanya Allah swt sahaja yang tahu..
Alhamdulilah semuanya berjalan lancar..

4 hari berpuasa di Mekah..
Indah sangat...Alhamdulilah..
Moga2 ada rezeki untuk menunaikan Haji nnti..
Aminn..

September pulak...alhamdulilah
Dah masuk fasa belajar dengan gigihnya...
Sep-Oct mood memang swing skit..
Huru-hara jugak la life...Krisis aja dengan Mr Papa...
Harap2 aku tabahla 'berkayuh' utk PhD ni...
Aminn...

October - Happy Birthday utk My Boy...
4 tahun sudah...mcm2 ragam lah dia...
Sabar2....

Okla...tunggu plak hot issue tahun depan yer...
(mood update blog setahun skali - jimat!!)


Welcome 2013....

posted from Bloggeroid