Skip to main content

setelah 13 tahun

07022007
cantik tarikh tahun ni....
klu 13 tahun dulu, brape yer???
07021994
org kate kanak2 jd remaja apabila berumur 12 tahun ke atas..
mcm aku la kot...
da remaja skg rupenyer...
da akil baligh...ehehee...
kire da sekolah menengah....
tp...mmg da 13 tahun berlalu...
alhamdulilah....
kurniaan Allah maseh aku rs...
nikmat dan keindahan hidup maseh aku rs...
susah senang hidup maseh aku lalui...
dan alhamdulilah...
aku maseh dlm hidup yg bernafas sampai saat ini..

Comments

burger like face :) said…
alhamdulillah......maseh sempat agi makan cempedak ulam nangka.
akma said…
hehhehehe:P
mkn ati, ulam jantung...
ati ayam la...beshh :d

Popular posts from this blog

Welcome 2018 Welcome February 2 days more to go... "Happy birthday" for myself After 4 years w/o update... After so many things happened in my life...
New journey New status New life
Insyallah...Amin -akema-

A story in November

Ahaha..masih wujud lagi blog ni...
Klu baca kisah2 silam tuh best jugak..
So mcm biasa, kita shortlist perkara2 yang dah berlaku dan berlalu utk tahun 2014 nih

X sempat nak welcome 2014..
Lagi sebulan dah nak welcome 2015...
2014 aku simple jer kot
Yang paling besar kenangannya pd Jun-Jul..

Alhamdulilah...
Rezeki dari Allah dpt sampai ke Tanah Suci
Dapat menunaikan Umrah...
X dpt nak gmbarkan perasaan tu...
Hanya Allah swt sahaja yang tahu..
Alhamdulilah semuanya berjalan lancar..

4 hari berpuasa di Mekah..
Indah sangat...Alhamdulilah..
Moga2 ada rezeki untuk menunaikan Haji nnti..
Aminn..

September pulak...alhamdulilah
Dah masuk fasa belajar dengan gigihnya...
Sep-Oct mood memang swing skit..
Huru-hara jugak la life...Krisis aja dengan Mr Papa...
Harap2 aku tabahla 'berkayuh' utk PhD ni...
Aminn...

October - Happy Birthday utk My Boy...
4 tahun sudah...mcm2 ragam lah dia...
Sabar2....

Okla...tunggu plak hot issue tahun depan yer...
(mood update blog setahun skali - jimat!!)


Welcome 2013....

posted from Bloggeroid