Skip to main content

my fav cartoon character...



son goku in dragon ball..
smlm aku wat topik neh dlm klas PS aku..
cr byk la info konon...
tp bile stat becakap kat depan..
n pandang muke sorg2 klik yg ada..
trus gabra...trus lupe....
kekeke...
mmg jenuh nak jd best "public speaker" neh..
papepon utk entry neh aku nak ucap "thnx so much"
kat akak pu3 yg kasi idea...
n dorg2 yg tmbh idea sengalll kat aku..
hahaha...
wlaupon dlm emosi sengall...otak sengalll...
alhamdulilah korg maseh ada menambah sengalll..
hehehee...
n dlm klas smlm....br terpikir...
kdg2 watak katun yg kite tgk tu...
yg kite suke tgk tuh...
less or more mmg ada kaitan dgn diri kite...
so...apa kaitan Goku dgn aku???
klu la leh dpt HERO dlm idup ni yg mcm dia..
kekekekkeke...
(jgn mrh eh mr burger like face)...

Comments

haiya...ade hati nak hero mcm goku eh? heheh...
apa pun, moga epi sokmo di samping pakcu...
selamat bercuti...;)
akma said…
kekekke...
angan2 kena tinggi...wlupon sush nak capai...makaseh...
slmt bercuti gak... :P
burger like face :) said…
yeke....suke hero yang ader ekor yerk. :)
akma said…
kekek...
yg penting kiut dan macho..
hahahaha :P

Popular posts from this blog

Welcome 2018 Welcome February 2 days more to go... "Happy birthday" for myself After 4 years w/o update... After so many things happened in my life...
New journey New status New life
Insyallah...Amin -akema-

A story in November

Ahaha..masih wujud lagi blog ni...
Klu baca kisah2 silam tuh best jugak..
So mcm biasa, kita shortlist perkara2 yang dah berlaku dan berlalu utk tahun 2014 nih

X sempat nak welcome 2014..
Lagi sebulan dah nak welcome 2015...
2014 aku simple jer kot
Yang paling besar kenangannya pd Jun-Jul..

Alhamdulilah...
Rezeki dari Allah dpt sampai ke Tanah Suci
Dapat menunaikan Umrah...
X dpt nak gmbarkan perasaan tu...
Hanya Allah swt sahaja yang tahu..
Alhamdulilah semuanya berjalan lancar..

4 hari berpuasa di Mekah..
Indah sangat...Alhamdulilah..
Moga2 ada rezeki untuk menunaikan Haji nnti..
Aminn..

September pulak...alhamdulilah
Dah masuk fasa belajar dengan gigihnya...
Sep-Oct mood memang swing skit..
Huru-hara jugak la life...Krisis aja dengan Mr Papa...
Harap2 aku tabahla 'berkayuh' utk PhD ni...
Aminn...

October - Happy Birthday utk My Boy...
4 tahun sudah...mcm2 ragam lah dia...
Sabar2....

Okla...tunggu plak hot issue tahun depan yer...
(mood update blog setahun skali - jimat!!)


Welcome 2013....

posted from Bloggeroid