Skip to main content

Tetaplah Kau Jadi Milikku

Bisakah engkau ku agungkan
Sesuci dan secantik sang rembulan
Mampukah engkau menahan godaan
Dari seribu rayu manis yg datang

Jangan pernah merasa gelap
Di antara sinar-sinar yg terang
Jangan pernah merasa sepi
Bila engkau di tengah keramaian

Biarlah hitam menjadi putih
Tetaplah kau jadi milikku
Jangan merasa dirimu masih sendiri
Tetaplah engkau di sisiku

Jujur saja wahai kekasih
Saat ini aku tak bisa jauh
Apalagi harus melupakanmu
Sedetik pun kini aku tak mampu

~aku tetiba suke lagu nih....
ada kaitan?? uhuhuhu...
masa akan menentukan....insyallah~

- RADJA -

Comments

Anonymous said…
aku suke sgt lagu nih...
x tau nape...
sbb liriknyer kot..
terasa dihargai andai ada yg begitu...

Popular posts from this blog

Welcome 2018 Welcome February 2 days more to go... "Happy birthday" for myself After 4 years w/o update... After so many things happened in my life...
New journey New status New life
Insyallah...Amin -akema-

A story in November

Ahaha..masih wujud lagi blog ni...
Klu baca kisah2 silam tuh best jugak..
So mcm biasa, kita shortlist perkara2 yang dah berlaku dan berlalu utk tahun 2014 nih

X sempat nak welcome 2014..
Lagi sebulan dah nak welcome 2015...
2014 aku simple jer kot
Yang paling besar kenangannya pd Jun-Jul..

Alhamdulilah...
Rezeki dari Allah dpt sampai ke Tanah Suci
Dapat menunaikan Umrah...
X dpt nak gmbarkan perasaan tu...
Hanya Allah swt sahaja yang tahu..
Alhamdulilah semuanya berjalan lancar..

4 hari berpuasa di Mekah..
Indah sangat...Alhamdulilah..
Moga2 ada rezeki untuk menunaikan Haji nnti..
Aminn..

September pulak...alhamdulilah
Dah masuk fasa belajar dengan gigihnya...
Sep-Oct mood memang swing skit..
Huru-hara jugak la life...Krisis aja dengan Mr Papa...
Harap2 aku tabahla 'berkayuh' utk PhD ni...
Aminn...

October - Happy Birthday utk My Boy...
4 tahun sudah...mcm2 ragam lah dia...
Sabar2....

Okla...tunggu plak hot issue tahun depan yer...
(mood update blog setahun skali - jimat!!)


Welcome 2013....

posted from Bloggeroid