Skip to main content

Itulah namanya Cinta...

Tuhan memberi kita dua kaki untuk berjalan..
dua tangan untuk memegang...
Dua telinga untuk mendengar dan dua mata untuk melihat...
Tetapi mengapa Tuhan hanya menganugerahkan sekeping hati pada kita?....
Kerana Tuhan telah memberikan sekeping lagi hati pada seseorang untuk kita mencarinya....
Itulah namanya Cinta...
cinta, rindu dan sayang...
yang mana dulu brad??
» bila kau RINDU seseorg....
itu tanda kau SAYANG dia,
bila RINDU + SAYANG berpadu,
maka lahir pula CINTA...

Comments

~f.a.i.s~ said…
bile nak carik hati yg sekeping lagik tu? :>
akma said…
ermm...dlm proses...
hehehhe...
ko doakan ehh..
Perindu said…
...dan cinta akan hadir saat dikau mengenali arti sebuah kerinduan saat dirimu menjelajahi seluruh pelusuk jiwa ..

;) senyum selalu
akma said…
hehhehe....gitu ehh perindu..
thnx...
senyum seikhlasnyer slalu..

Popular posts from this blog

Welcome 2018 Welcome February 2 days more to go... "Happy birthday" for myself After 4 years w/o update... After so many things happened in my life...
New journey New status New life
Insyallah...Amin -akema-

A story in November

Ahaha..masih wujud lagi blog ni...
Klu baca kisah2 silam tuh best jugak..
So mcm biasa, kita shortlist perkara2 yang dah berlaku dan berlalu utk tahun 2014 nih

X sempat nak welcome 2014..
Lagi sebulan dah nak welcome 2015...
2014 aku simple jer kot
Yang paling besar kenangannya pd Jun-Jul..

Alhamdulilah...
Rezeki dari Allah dpt sampai ke Tanah Suci
Dapat menunaikan Umrah...
X dpt nak gmbarkan perasaan tu...
Hanya Allah swt sahaja yang tahu..
Alhamdulilah semuanya berjalan lancar..

4 hari berpuasa di Mekah..
Indah sangat...Alhamdulilah..
Moga2 ada rezeki untuk menunaikan Haji nnti..
Aminn..

September pulak...alhamdulilah
Dah masuk fasa belajar dengan gigihnya...
Sep-Oct mood memang swing skit..
Huru-hara jugak la life...Krisis aja dengan Mr Papa...
Harap2 aku tabahla 'berkayuh' utk PhD ni...
Aminn...

October - Happy Birthday utk My Boy...
4 tahun sudah...mcm2 ragam lah dia...
Sabar2....

Okla...tunggu plak hot issue tahun depan yer...
(mood update blog setahun skali - jimat!!)


Welcome 2013....

posted from Bloggeroid