Skip to main content

Sajak Buat Akma...OOOOO!!!

"Katanya cintanya ibarat kemilau permata
Indahnya cemerlang penuh seri
Terpukau segala nian dan daimnya pesona
Nian kataku."

Dan ibarat resah pada suatu waktu yang mendesah
Terjamah dengan sentuhan paling santun pada hati
Inderaloka terbuka menampilkan ruang bicara
Lenggok gemalai puteri menari atas pancanya persada
Bukan kepalang deruan perasaan, sampai bilakah harus kudendam?

Sejuta kalam merayu membeku!!!
hhehehhehe....
tetiba lak aku dpt sebuah sajak pg td...
thnx bro sangbogoroyo...
ampun sbb sis x phm pon.....
(kena memahami menerusi bahasa hati-mereka berkata begitu)

Comments

Anonymous said…
mendapat sajak ooooo..
di hari yg BLUR..
hehehhehe

Popular posts from this blog

Welcome 2018 Welcome February 2 days more to go... "Happy birthday" for myself After 4 years w/o update... After so many things happened in my life...
New journey New status New life
Insyallah...Amin -akema-

A story in November

Ahaha..masih wujud lagi blog ni...
Klu baca kisah2 silam tuh best jugak..
So mcm biasa, kita shortlist perkara2 yang dah berlaku dan berlalu utk tahun 2014 nih

X sempat nak welcome 2014..
Lagi sebulan dah nak welcome 2015...
2014 aku simple jer kot
Yang paling besar kenangannya pd Jun-Jul..

Alhamdulilah...
Rezeki dari Allah dpt sampai ke Tanah Suci
Dapat menunaikan Umrah...
X dpt nak gmbarkan perasaan tu...
Hanya Allah swt sahaja yang tahu..
Alhamdulilah semuanya berjalan lancar..

4 hari berpuasa di Mekah..
Indah sangat...Alhamdulilah..
Moga2 ada rezeki untuk menunaikan Haji nnti..
Aminn..

September pulak...alhamdulilah
Dah masuk fasa belajar dengan gigihnya...
Sep-Oct mood memang swing skit..
Huru-hara jugak la life...Krisis aja dengan Mr Papa...
Harap2 aku tabahla 'berkayuh' utk PhD ni...
Aminn...

October - Happy Birthday utk My Boy...
4 tahun sudah...mcm2 ragam lah dia...
Sabar2....

Okla...tunggu plak hot issue tahun depan yer...
(mood update blog setahun skali - jimat!!)


Welcome 2013....

posted from Bloggeroid