Skip to main content

kenangan dan ketenangan

jeritan2 biasa di shoutbox...
"apdet! apdet! apdet!"
"ternak sawang ke??"
ehhehehhehe....
membuatkan seseorg tu berusaha mengapdet belognye..
wlaupon hanya copy-paste lagu..
mungkin org itu adalah aku..
aku yg dahulu la..
aku yg skg...
mungkin membebel mcm nih sahaja..
sudah 11 hari dlm buln april..
da genap 2 buln berumur suku abad...
ada byk pengalaman..
ada byk pemikiran..
ada byk perancangan..
ada byk kenangan...
tiba2 skg aku sedeh bile dgr lagu..
"kenangan terindah"...
aku xpasti kenapa..
tp aku berdoa utk terus tabah..
utk terus kuat...
utk tidak hilang smgt..
dan utk tidak hilang kepercayaan..
InsyAllah...
~tenang la hati...~

Comments

Popular posts from this blog

Welcome 2018 Welcome February 2 days more to go... "Happy birthday" for myself After 4 years w/o update... After so many things happened in my life...
New journey New status New life
Insyallah...Amin -akema-

A story in November

Ahaha..masih wujud lagi blog ni...
Klu baca kisah2 silam tuh best jugak..
So mcm biasa, kita shortlist perkara2 yang dah berlaku dan berlalu utk tahun 2014 nih

X sempat nak welcome 2014..
Lagi sebulan dah nak welcome 2015...
2014 aku simple jer kot
Yang paling besar kenangannya pd Jun-Jul..

Alhamdulilah...
Rezeki dari Allah dpt sampai ke Tanah Suci
Dapat menunaikan Umrah...
X dpt nak gmbarkan perasaan tu...
Hanya Allah swt sahaja yang tahu..
Alhamdulilah semuanya berjalan lancar..

4 hari berpuasa di Mekah..
Indah sangat...Alhamdulilah..
Moga2 ada rezeki untuk menunaikan Haji nnti..
Aminn..

September pulak...alhamdulilah
Dah masuk fasa belajar dengan gigihnya...
Sep-Oct mood memang swing skit..
Huru-hara jugak la life...Krisis aja dengan Mr Papa...
Harap2 aku tabahla 'berkayuh' utk PhD ni...
Aminn...

October - Happy Birthday utk My Boy...
4 tahun sudah...mcm2 ragam lah dia...
Sabar2....

Okla...tunggu plak hot issue tahun depan yer...
(mood update blog setahun skali - jimat!!)


Welcome 2013....

posted from Bloggeroid