Skip to main content

A Puro Dolor 2013....


Niat hati nak update blog...
So..login, pastu ter'kaji' plak psl viewer statistic...
Hit yg paling tinggi adalah post aku tahun 2007 mengenai A Puro Dolor...

Wahh...terus terkenang kisah lama berkenaan lagu tu..
Ada yg pernah dengar x?



Jom layan sambil buat soalan Test utk minggu depan...


Comments

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/
nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/
marjan said…
Greetings from Zadar, Croatia!
Fieza'S Collection said…
mai ler tgok² FB sy https://www.facebook.com/FiezaScollection ..byk design yg cantik² utk raya ni..harga diskaun sehingga rm50..selain tu..lau berminat ank tmbah pendapatan, bole join jd agen dropship jgk
Please keep on posting such articles as this is a rare thing to find these days. I am always searching online for articles that can help me. Looking forward to another great blog. Good luck to the author! all the best.
the anna said…
Macam penah dengar..
Jemput singgah kat blog usang gue.tq
che' chik said…
jemput la singgah d laman yang baru nak bertapak..thanks...
http://chekchikrmz.blogspot.co.uk/
kenangan indah masa lalu,, anggipradiskaabadi.blogspot.com

KURSUS PRA PERKAHWINAN JOHOR

Assalamualaikum Tuan/Puan,

Pendaftaran SEGERA!

Anda boleh layari laman web kami http://kursusperkahwinanjohor.blogspot.com atau hubungi wakil JOHOR 07-2344437 / 012-7434259 untuk sebarang pertanyaan
PAKEJ UMRAH serendah RM4,590

Assalamualaikum Tuan/Puan,

ALFAJR TRAVEL & TOURS SDN BHD menyediakan perkhidmatan UMRAH sepanjang tahun 2014 dengan harga yang berpatutan di antara RM4,590 - RM5,890!!

Pendaftaran SEGERA!

Anda boleh layari laman web kami http://www.alfajrtravel.com.my atau hubungi wakil JOHOR 07-2344437 / 012-7434259 untuk sebarang pertanyaan

Popular posts from this blog

Welcome 2018 Welcome February 2 days more to go... "Happy birthday" for myself After 4 years w/o update... After so many things happened in my life...
New journey New status New life
Insyallah...Amin -akema-

lagenda berakhir....

>>lagenda berakhir....really???
>>huh..maybe for d story..not my life..hehehheh...i just finished d book last night..very2 nice story!....1st book from book fair2006...tht i bought yesterday...huhu..

>>d plot...hmm..buat sesapa yg pernh bc d 1st book~lagenda budak setan..must be remmbr how d story goes on..rite?nvrmnd..2nd is about Kate..not bad..but just to fulfill n continued d1st...

>>then, how about d 3rd?4 me..just fine in d 1st few chapters!..coz d writer(my fav!!!)~ahadiat akshah...need to end d story..thus..it'is d ending..but 4 real...even just fine...it make u cry till d last..of d story...

>>really2 a good story...SURE!

A story in November

Ahaha..masih wujud lagi blog ni...
Klu baca kisah2 silam tuh best jugak..
So mcm biasa, kita shortlist perkara2 yang dah berlaku dan berlalu utk tahun 2014 nih

X sempat nak welcome 2014..
Lagi sebulan dah nak welcome 2015...
2014 aku simple jer kot
Yang paling besar kenangannya pd Jun-Jul..

Alhamdulilah...
Rezeki dari Allah dpt sampai ke Tanah Suci
Dapat menunaikan Umrah...
X dpt nak gmbarkan perasaan tu...
Hanya Allah swt sahaja yang tahu..
Alhamdulilah semuanya berjalan lancar..

4 hari berpuasa di Mekah..
Indah sangat...Alhamdulilah..
Moga2 ada rezeki untuk menunaikan Haji nnti..
Aminn..

September pulak...alhamdulilah
Dah masuk fasa belajar dengan gigihnya...
Sep-Oct mood memang swing skit..
Huru-hara jugak la life...Krisis aja dengan Mr Papa...
Harap2 aku tabahla 'berkayuh' utk PhD ni...
Aminn...

October - Happy Birthday utk My Boy...
4 tahun sudah...mcm2 ragam lah dia...
Sabar2....

Okla...tunggu plak hot issue tahun depan yer...
(mood update blog setahun skali - jimat!!)