Google+ Followers

My Luv

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Tuesday, February 14, 2012

Luv in Feb 2012

Alhamdulilah, sudah masuk bulan 2. Sekarang dah duduk bertiga..hampir sempurna sudah hidup ini...syukur sgt2. Rezeki Allah. Umur pun dah meningkat bulan ni...Kerja? Samala jugak, semua diharap meningkat..Prestasi? Gaji? Tugas? Kepakaran? Dan lain-lain...walau x banyak, meningkat la jugak harapnya...Ibadah? Berusaha meningkatkannya setiap hari..amin..
Hari ni hari yang sebok...rasanya lah...tp boleh pulak duk dlm bilik sambil buka web...tapi rasanya semalam adalah hari yg sebok...dgn digital signage, dengan web yg huru hara, dgn fail kursus x siap photocopy, dengan tulang2 fail x siap print..kalut2...tp aku cume tolong skit2 jer...
Sesi aku dah selesai tadi, mmg aku x byk ckp. Sepatah di tanya, sepatah la aku jawab...lainla klu borak dgn kawan2...byk gosip...ohooh>>bahaya...
oklah, shortlist tarikh2 penting bulan 2 kali ni...
4-6 balik Kuantan,
6 - kreta accident (terlanggar kreta orang)
7 - tarikh BEST aku, tp jd x BEST tahun ni (sbb kreta jd x bape OK)
8 - anak selsema, mak dia pun jd pening2 lalat
9 & 10 - busy meeting
11 - hepi bday to me...tggu hadiah dr kedai kain tu, last2 postpone, van dorg rosak...sedih2...
12 - duk umh diam2...
13 - busy2...
14-15 - Panel dtg, sudah di'interview'...harap2 OKlah smua...
16-29 - cuti2 M'sia....
26 - Hari Lahir Mak (Al-Fatihah, moga roh Mak sentiasa dirahmati Allah swt)
last but not least....bulan ni bulan dpt kek...
(minta cheese cake, dpt chocolate cake)...

1 comment:

sha my heart said...

untungla dpt juga kek.