Skip to main content

January - Welcome 2012


Alhamdulilah
Rumahku syurgaku
Keluargaku kebahagiaanku

Selamat menempuh hari2 dlm tahun 2012
Alhamdulilah tahun ni segalanya bermula dengan indah..
Berdoa agar yang indah dan baik2 itu sentiasa ada untuk kami...
Semuanya rezeki dr Allah...Alhamdulilah

Alhamdulilah
Hero pun dah makin besar..
Tak banyak perkara leceh, tapi makin banyak kerenah..
Kerenah budak nak besar...
Tapi dia tetap comel...

Alhamdulilah
Rumah yg dibeli dah selamat diduduki...
Dah selamat dihias skit demi skit...
Tp hutang tiap2 bulan akan bertambahla nmpknya...
Maken kuatla kami kena berkerja...
Smuanya demi rumah idaman itu...





Comments

Popular posts from this blog

Welcome 2018 Welcome February 2 days more to go... "Happy birthday" for myself After 4 years w/o update... After so many things happened in my life...
New journey New status New life
Insyallah...Amin -akema-

A story in November

Ahaha..masih wujud lagi blog ni...
Klu baca kisah2 silam tuh best jugak..
So mcm biasa, kita shortlist perkara2 yang dah berlaku dan berlalu utk tahun 2014 nih

X sempat nak welcome 2014..
Lagi sebulan dah nak welcome 2015...
2014 aku simple jer kot
Yang paling besar kenangannya pd Jun-Jul..

Alhamdulilah...
Rezeki dari Allah dpt sampai ke Tanah Suci
Dapat menunaikan Umrah...
X dpt nak gmbarkan perasaan tu...
Hanya Allah swt sahaja yang tahu..
Alhamdulilah semuanya berjalan lancar..

4 hari berpuasa di Mekah..
Indah sangat...Alhamdulilah..
Moga2 ada rezeki untuk menunaikan Haji nnti..
Aminn..

September pulak...alhamdulilah
Dah masuk fasa belajar dengan gigihnya...
Sep-Oct mood memang swing skit..
Huru-hara jugak la life...Krisis aja dengan Mr Papa...
Harap2 aku tabahla 'berkayuh' utk PhD ni...
Aminn...

October - Happy Birthday utk My Boy...
4 tahun sudah...mcm2 ragam lah dia...
Sabar2....

Okla...tunggu plak hot issue tahun depan yer...
(mood update blog setahun skali - jimat!!)


Welcome 2013....

posted from Bloggeroid