Skip to main content

FebruaryKU 2010

Walaupun arini sudah masuk 4 ari dlm March...
February 2010 sgt indah...
8 Feb aku dpt brite yg sgt seronok..
Alhamdulilah.....
11 Feb masih diberi umur panjang...
13 Feb suami tercinta pulang...
ohohoh...demam rindu aku, 3 mggu x jumpa...eheh...
dia cuti smggu...dpt la teman aku yg x brape sihat ni...
19 Feb pulang ke Pahang...sbb abg ipar plak nak kawen...
Alhamdulilah....smuanyer berjalan lancar....
22 Feb smua penat dan melancarkan cuti 'MC' kecuali aku....
Sbb da apply cuti awal2 lg...
26 Feb arijadi Mak tersayang....
Hadiah Mak x smpt nak beri lg...uhuhuuh
Sabar ye Mak....
Walaupun cuti pada hari kejadian,
tp aku x berkesempatan pulang ke kg...
akhirnya Februari pun berlalu.....

Comments

Hajar said…
salam akema..
waaaaa, tahniah yek? bakal jd mama x lama lg nih. hehe..
take care tau. mudah2an selamat sumenye.. ;)
akma said…
salam kakak...tq2...
doakan smoga smuanyer berjalan lancar..
:)

Popular posts from this blog

Welcome 2018 Welcome February 2 days more to go... "Happy birthday" for myself After 4 years w/o update... After so many things happened in my life...
New journey New status New life
Insyallah...Amin -akema-

A story in November

Ahaha..masih wujud lagi blog ni...
Klu baca kisah2 silam tuh best jugak..
So mcm biasa, kita shortlist perkara2 yang dah berlaku dan berlalu utk tahun 2014 nih

X sempat nak welcome 2014..
Lagi sebulan dah nak welcome 2015...
2014 aku simple jer kot
Yang paling besar kenangannya pd Jun-Jul..

Alhamdulilah...
Rezeki dari Allah dpt sampai ke Tanah Suci
Dapat menunaikan Umrah...
X dpt nak gmbarkan perasaan tu...
Hanya Allah swt sahaja yang tahu..
Alhamdulilah semuanya berjalan lancar..

4 hari berpuasa di Mekah..
Indah sangat...Alhamdulilah..
Moga2 ada rezeki untuk menunaikan Haji nnti..
Aminn..

September pulak...alhamdulilah
Dah masuk fasa belajar dengan gigihnya...
Sep-Oct mood memang swing skit..
Huru-hara jugak la life...Krisis aja dengan Mr Papa...
Harap2 aku tabahla 'berkayuh' utk PhD ni...
Aminn...

October - Happy Birthday utk My Boy...
4 tahun sudah...mcm2 ragam lah dia...
Sabar2....

Okla...tunggu plak hot issue tahun depan yer...
(mood update blog setahun skali - jimat!!)


A Puro Dolor 2013....

Niat hati nak update blog...
So..login, pastu ter'kaji' plak psl viewer statistic...
Hit yg paling tinggi adalah post aku tahun 2007 mengenai A Puro Dolor...

Wahh...terus terkenang kisah lama berkenaan lagu tu..
Ada yg pernah dengar x?



Jom layan sambil buat soalan Test utk minggu depan...