Skip to main content

FebruaryKU 2010

Walaupun arini sudah masuk 4 ari dlm March...
February 2010 sgt indah...
8 Feb aku dpt brite yg sgt seronok..
Alhamdulilah.....
11 Feb masih diberi umur panjang...
13 Feb suami tercinta pulang...
ohohoh...demam rindu aku, 3 mggu x jumpa...eheh...
dia cuti smggu...dpt la teman aku yg x brape sihat ni...
19 Feb pulang ke Pahang...sbb abg ipar plak nak kawen...
Alhamdulilah....smuanyer berjalan lancar....
22 Feb smua penat dan melancarkan cuti 'MC' kecuali aku....
Sbb da apply cuti awal2 lg...
26 Feb arijadi Mak tersayang....
Hadiah Mak x smpt nak beri lg...uhuhuuh
Sabar ye Mak....
Walaupun cuti pada hari kejadian,
tp aku x berkesempatan pulang ke kg...
akhirnya Februari pun berlalu.....

Comments

Hajar said…
salam akema..
waaaaa, tahniah yek? bakal jd mama x lama lg nih. hehe..
take care tau. mudah2an selamat sumenye.. ;)
akma said…
salam kakak...tq2...
doakan smoga smuanyer berjalan lancar..
:)

Popular posts from this blog

Welcome 2018 Welcome February 2 days more to go... "Happy birthday" for myself After 4 years w/o update... After so many things happened in my life...
New journey New status New life
Insyallah...Amin -akema-

A story in November

Ahaha..masih wujud lagi blog ni...
Klu baca kisah2 silam tuh best jugak..
So mcm biasa, kita shortlist perkara2 yang dah berlaku dan berlalu utk tahun 2014 nih

X sempat nak welcome 2014..
Lagi sebulan dah nak welcome 2015...
2014 aku simple jer kot
Yang paling besar kenangannya pd Jun-Jul..

Alhamdulilah...
Rezeki dari Allah dpt sampai ke Tanah Suci
Dapat menunaikan Umrah...
X dpt nak gmbarkan perasaan tu...
Hanya Allah swt sahaja yang tahu..
Alhamdulilah semuanya berjalan lancar..

4 hari berpuasa di Mekah..
Indah sangat...Alhamdulilah..
Moga2 ada rezeki untuk menunaikan Haji nnti..
Aminn..

September pulak...alhamdulilah
Dah masuk fasa belajar dengan gigihnya...
Sep-Oct mood memang swing skit..
Huru-hara jugak la life...Krisis aja dengan Mr Papa...
Harap2 aku tabahla 'berkayuh' utk PhD ni...
Aminn...

October - Happy Birthday utk My Boy...
4 tahun sudah...mcm2 ragam lah dia...
Sabar2....

Okla...tunggu plak hot issue tahun depan yer...
(mood update blog setahun skali - jimat!!)


Melaka vs ccna

Sudah lama x update blog...
Nearly end of feb 2013...
Selepas umur meningkt mggu lps...
Kesihatan x bape nk ok...
Anywy...tq for all D bday wishes..
1st time jugak celbrate brsama2 my BIl & SIL...
Nxt time boleh buat dgn bby gurl yg lahir 7 feb aritu...
Actually nk cite psl axtiviti this week n nxt week..
Mggu2 akhir sblom kuliah bermula...
Insyallah esok akan ke Melaka bandaraya bersejarah...
3 ari meeting....
Ikut boss aje (ganti org sebenrnya)...hehe
Tp sure kn tya psl project tu....huhu
And sure kn diskus project yg seterusnya tu jgk..
Dan yg best tetiba sem ni semgt nk tamatkn ccna3 n ccna4 yg tertangguh aritu...
Ayt yg best "ccna1 n 2 aritu semua dah berkarat"...huhu
Harap2 success la dua-dua task ni....
Aminn....
posted from Bloggeroid