Skip to main content

Hello Kitty Project by Mr Arief

Salam Disember..
Salam Aidiladha..
Alhamdulilah..
Semuanye sudah pon berlaku dan berlalu..
Alhamdulilah...
Semuanyer pon berjalan dgn lancar...


"Hello Kitty Project"
Aktiviti terbaru kitorang masa kini
Sudah hampir 5 ari dgn kitorang...
Special import and delivery from Kuantan...

Moga2 bertambah rezeki la pasni kan..
Aminn...

Comments

aNNaSaZe said…
amiinn..
bela kucing erk. bela la elok2. kucing kan binatang kesayangan Rasulullah :)
kalo kite jage dier elok2..dier akan doakan tuannyer..
akma said…
aminn...
moge2 dpt rezeki besar plak pasni...
heheheh...

Popular posts from this blog

Welcome 2018 Welcome February 2 days more to go... "Happy birthday" for myself After 4 years w/o update... After so many things happened in my life...
New journey New status New life
Insyallah...Amin -akema-

A story in November

Ahaha..masih wujud lagi blog ni...
Klu baca kisah2 silam tuh best jugak..
So mcm biasa, kita shortlist perkara2 yang dah berlaku dan berlalu utk tahun 2014 nih

X sempat nak welcome 2014..
Lagi sebulan dah nak welcome 2015...
2014 aku simple jer kot
Yang paling besar kenangannya pd Jun-Jul..

Alhamdulilah...
Rezeki dari Allah dpt sampai ke Tanah Suci
Dapat menunaikan Umrah...
X dpt nak gmbarkan perasaan tu...
Hanya Allah swt sahaja yang tahu..
Alhamdulilah semuanya berjalan lancar..

4 hari berpuasa di Mekah..
Indah sangat...Alhamdulilah..
Moga2 ada rezeki untuk menunaikan Haji nnti..
Aminn..

September pulak...alhamdulilah
Dah masuk fasa belajar dengan gigihnya...
Sep-Oct mood memang swing skit..
Huru-hara jugak la life...Krisis aja dengan Mr Papa...
Harap2 aku tabahla 'berkayuh' utk PhD ni...
Aminn...

October - Happy Birthday utk My Boy...
4 tahun sudah...mcm2 ragam lah dia...
Sabar2....

Okla...tunggu plak hot issue tahun depan yer...
(mood update blog setahun skali - jimat!!)


Welcome 2013....

posted from Bloggeroid