Skip to main content

Wanita Yang Kau Pilih


Malam selalu panjang
Di waktu aku merindukanmu
Kau bisa menjaga aku
Hingga diriku merasa teduh

Aku seperti kamu
Menginginkan dan memerlukanmu
Karena kita tak mampu
untuk Selalu pergi menjauh

Kau jadikan aku ini
Wanita yang kau pilih
Untuk jadi kekasihmu
Dan kau pun tlah aku minta
Setia sepertiku
hingga waktunya tiba

Aku percaya penuh
Kau kan buatku bahagia
Karna cinta tercipta
Datangnya dari dalam hatiku

Kau jadikan aku ini
Wanita yang kau pilih
Untuk jadi kekasihmu
Dan kau pun tlah aku minta
Setia sepertiku

by : Rossa

Comments

Anonymous said…
порно фото молоденьких девушек http://free-3x.com/ юные девочки порно free-3x.com/ частное фото малолетки [url=http://free-3x.com/]free-3x.com[/url]
Anonymous said…
мужик ебет мужика
девчонки пизда
порно жесткое ролики скачать бесплатно
бесплатное лесби порно видео
секси бойз
русский секс фотографии
порно секс проза бесплатно
бесплатно скачать порнуху старинную
скачать порно ролики малолеток бесплатно
секс пятигорск
Anonymous said…
После вселенской катастрофы Америка превратилась в мертвую пустыню. По дорогам которым нет конца, кишащим бандами, ведущеми воины за воду и еду, странствует мудрый Илай. Однажды он попадает в мрачные земли, где когда-то находился прекрасный штат Калифорния, а теперь это сущий ад, где бесчинствует тиран Карнеги.
книга илая скачать
Anonymous said…
Ну что вы тут раскричались? Пора успокоится и советую скачать Алису в стране чудес. Думаю просмотр успокоит немного нервишки;)

Popular posts from this blog

Welcome 2018 Welcome February 2 days more to go... "Happy birthday" for myself After 4 years w/o update... After so many things happened in my life...
New journey New status New life
Insyallah...Amin -akema-

lagenda berakhir....

>>lagenda berakhir....really???
>>huh..maybe for d story..not my life..hehehheh...i just finished d book last night..very2 nice story!....1st book from book fair2006...tht i bought yesterday...huhu..

>>d plot...hmm..buat sesapa yg pernh bc d 1st book~lagenda budak setan..must be remmbr how d story goes on..rite?nvrmnd..2nd is about Kate..not bad..but just to fulfill n continued d1st...

>>then, how about d 3rd?4 me..just fine in d 1st few chapters!..coz d writer(my fav!!!)~ahadiat akshah...need to end d story..thus..it'is d ending..but 4 real...even just fine...it make u cry till d last..of d story...

>>really2 a good story...SURE!

A story in November

Ahaha..masih wujud lagi blog ni...
Klu baca kisah2 silam tuh best jugak..
So mcm biasa, kita shortlist perkara2 yang dah berlaku dan berlalu utk tahun 2014 nih

X sempat nak welcome 2014..
Lagi sebulan dah nak welcome 2015...
2014 aku simple jer kot
Yang paling besar kenangannya pd Jun-Jul..

Alhamdulilah...
Rezeki dari Allah dpt sampai ke Tanah Suci
Dapat menunaikan Umrah...
X dpt nak gmbarkan perasaan tu...
Hanya Allah swt sahaja yang tahu..
Alhamdulilah semuanya berjalan lancar..

4 hari berpuasa di Mekah..
Indah sangat...Alhamdulilah..
Moga2 ada rezeki untuk menunaikan Haji nnti..
Aminn..

September pulak...alhamdulilah
Dah masuk fasa belajar dengan gigihnya...
Sep-Oct mood memang swing skit..
Huru-hara jugak la life...Krisis aja dengan Mr Papa...
Harap2 aku tabahla 'berkayuh' utk PhD ni...
Aminn...

October - Happy Birthday utk My Boy...
4 tahun sudah...mcm2 ragam lah dia...
Sabar2....

Okla...tunggu plak hot issue tahun depan yer...
(mood update blog setahun skali - jimat!!)