Skip to main content

untuk 10 tahun

untuk 10 tahun lagi...
pernah terpikir kah untuk 10 tahun lg mcmane?
pernah terbayang kah dimana kita untuk 10 tahun lagi...

mungkin bukan untuk 10 tahun lg..
tp untuk setahun lagi..
atau lebih tepat untuk sehari lg..
dimana kita...
bagaimana kita...
walau untuk sesaat lg pon..
belum pasti boleh dipastikan dimana kita...
=====================================

"Andai angin mampu ku kirimkan
Pesan untuk mu yang t`lah ku ucapkan
Cintai aku dan bukan yang lain
Tak ada lagi yang ku inginkan
Selain hanya dirimu
Andai bintang mampu sinari
Hati dan tubuhku agar terlihat mu
Cintai aku dan bukan yang lain
Tak ada lagi yang ku inginkan
Selain hanya dirimu
* Kaulah pilihan
Jadilah seperti yang aku mahu
Kaulah pilihan
Selalu bersamaku siang dan malam
Ku rasa benar
(Eng) kaulah pilihan dari segala arah
(Ku rasa benar)
(A) ku rasa benar saat bersamamu
Bersamamu
Miliki aku dan bukan yang lain
Tak ada lagi yang ku inginkan
Selain dirimu...."
-by sofaz : cintai aku

Comments

Popular posts from this blog

Welcome 2018 Welcome February 2 days more to go... "Happy birthday" for myself After 4 years w/o update... After so many things happened in my life...
New journey New status New life
Insyallah...Amin -akema-

A story in November

Ahaha..masih wujud lagi blog ni...
Klu baca kisah2 silam tuh best jugak..
So mcm biasa, kita shortlist perkara2 yang dah berlaku dan berlalu utk tahun 2014 nih

X sempat nak welcome 2014..
Lagi sebulan dah nak welcome 2015...
2014 aku simple jer kot
Yang paling besar kenangannya pd Jun-Jul..

Alhamdulilah...
Rezeki dari Allah dpt sampai ke Tanah Suci
Dapat menunaikan Umrah...
X dpt nak gmbarkan perasaan tu...
Hanya Allah swt sahaja yang tahu..
Alhamdulilah semuanya berjalan lancar..

4 hari berpuasa di Mekah..
Indah sangat...Alhamdulilah..
Moga2 ada rezeki untuk menunaikan Haji nnti..
Aminn..

September pulak...alhamdulilah
Dah masuk fasa belajar dengan gigihnya...
Sep-Oct mood memang swing skit..
Huru-hara jugak la life...Krisis aja dengan Mr Papa...
Harap2 aku tabahla 'berkayuh' utk PhD ni...
Aminn...

October - Happy Birthday utk My Boy...
4 tahun sudah...mcm2 ragam lah dia...
Sabar2....

Okla...tunggu plak hot issue tahun depan yer...
(mood update blog setahun skali - jimat!!)


A Puro Dolor 2013....

Niat hati nak update blog...
So..login, pastu ter'kaji' plak psl viewer statistic...
Hit yg paling tinggi adalah post aku tahun 2007 mengenai A Puro Dolor...

Wahh...terus terkenang kisah lama berkenaan lagu tu..
Ada yg pernah dengar x?



Jom layan sambil buat soalan Test utk minggu depan...