Skip to main content

-ve vs +ve

penat..letih..saket..tensen..pedeh..sedeh..
-ve feelings...
mmg la...mmg aku...
mmg tgh sedehpenatletihtensen...
cukopppla...
aku nak cr simerah...wat penghibur..
aku nak cr masa utk bepiki..
aku nak cr waktu utk +ve feelings..
aku nak cr keadaaan tuk delete -ve2 tuh..
-out-

Comments

sedih? 10sen? letih? saket?
perkara2 normal yang perlu kita lalui setiap masa...
bebanyak sabar ye?
always +ve thinking ya..
no matter what, we will alwiz there 4 u...;)
akma said…
em...time kaseh akak..
Insyallah...sentiasa berubah utk jd lebeh +ve...dan menghadapi semua keadaan dgn lebeh +ve...

Popular posts from this blog

Welcome 2018 Welcome February 2 days more to go... "Happy birthday" for myself After 4 years w/o update... After so many things happened in my life...
New journey New status New life
Insyallah...Amin -akema-

A story in November

Ahaha..masih wujud lagi blog ni...
Klu baca kisah2 silam tuh best jugak..
So mcm biasa, kita shortlist perkara2 yang dah berlaku dan berlalu utk tahun 2014 nih

X sempat nak welcome 2014..
Lagi sebulan dah nak welcome 2015...
2014 aku simple jer kot
Yang paling besar kenangannya pd Jun-Jul..

Alhamdulilah...
Rezeki dari Allah dpt sampai ke Tanah Suci
Dapat menunaikan Umrah...
X dpt nak gmbarkan perasaan tu...
Hanya Allah swt sahaja yang tahu..
Alhamdulilah semuanya berjalan lancar..

4 hari berpuasa di Mekah..
Indah sangat...Alhamdulilah..
Moga2 ada rezeki untuk menunaikan Haji nnti..
Aminn..

September pulak...alhamdulilah
Dah masuk fasa belajar dengan gigihnya...
Sep-Oct mood memang swing skit..
Huru-hara jugak la life...Krisis aja dengan Mr Papa...
Harap2 aku tabahla 'berkayuh' utk PhD ni...
Aminn...

October - Happy Birthday utk My Boy...
4 tahun sudah...mcm2 ragam lah dia...
Sabar2....

Okla...tunggu plak hot issue tahun depan yer...
(mood update blog setahun skali - jimat!!)


Welcome 2013....

posted from Bloggeroid