Skip to main content

Akhir March

Alhamdulilah...
Akhir bulan ni ada gak rezeki dtg bergolek..
Bolehla simpan dlm bank skit,
Buat beli brg yg dihajati skit...
Sebenarnya byk je barang yg harus dibeli...
Tapi dah setahun lebih pendam...
Tunggulah rezeki lebih lagi nnti...
Klu tengok penyata bank, yg keluar lagi byk dr yg masuk...
Macamana kita semua nih survive kan....

Lagi beberapa hari dah nak masuk April..
Alhamdulilah, satu janji atau target aku bulan ni dah berjaya ditunaikan..
Dengan harapan semua orang berpuas hati..
So, plan seterusnya....
"nak jadi student smula...." cepat2 usaha...


Comments

Popular posts from this blog

Welcome 2018 Welcome February 2 days more to go... "Happy birthday" for myself After 4 years w/o update... After so many things happened in my life...
New journey New status New life
Insyallah...Amin -akema-

A story in November

Ahaha..masih wujud lagi blog ni...
Klu baca kisah2 silam tuh best jugak..
So mcm biasa, kita shortlist perkara2 yang dah berlaku dan berlalu utk tahun 2014 nih

X sempat nak welcome 2014..
Lagi sebulan dah nak welcome 2015...
2014 aku simple jer kot
Yang paling besar kenangannya pd Jun-Jul..

Alhamdulilah...
Rezeki dari Allah dpt sampai ke Tanah Suci
Dapat menunaikan Umrah...
X dpt nak gmbarkan perasaan tu...
Hanya Allah swt sahaja yang tahu..
Alhamdulilah semuanya berjalan lancar..

4 hari berpuasa di Mekah..
Indah sangat...Alhamdulilah..
Moga2 ada rezeki untuk menunaikan Haji nnti..
Aminn..

September pulak...alhamdulilah
Dah masuk fasa belajar dengan gigihnya...
Sep-Oct mood memang swing skit..
Huru-hara jugak la life...Krisis aja dengan Mr Papa...
Harap2 aku tabahla 'berkayuh' utk PhD ni...
Aminn...

October - Happy Birthday utk My Boy...
4 tahun sudah...mcm2 ragam lah dia...
Sabar2....

Okla...tunggu plak hot issue tahun depan yer...
(mood update blog setahun skali - jimat!!)


Welcome 2013....

posted from Bloggeroid