Skip to main content

Bulan KeDuaBelas...DuaRibuLapan

Salam...
Uhuhuh...
Bulan KeDuaBelas sudah menjelma..
Byk lagi urusan yg belom selesai..
Byk lagi perkara yg belom ada jawapan..
uhuhuhhh...mengeluh??
Bukan...cume keletihan...
Kepenatan...dan kerunsingan...

Hampir di tengah2 bulan KeDuaBelas...
Ada yg sudah bertukar status...
Ada yg sudah mencapai cita2 dan azam tahun duaRibuLapan..
Ada yg masih mencari2 titik penyudah perjalanan tahun ini..
Aku???
InsyAllah..moga2 dipermudahkan..
Aminn...

Comments

ikuko* said…
Amin

semoga semua urusan yg kne selesaikn dpt d selesaikn..

ehe@
act samela,
rase cam urusan taon lpas pn x setelkn lgik,
isk2
truk rupenye dirini jd org.

:) nice blog.

Popular posts from this blog

Welcome 2018 Welcome February 2 days more to go... "Happy birthday" for myself After 4 years w/o update... After so many things happened in my life...
New journey New status New life
Insyallah...Amin -akema-

A story in November

Ahaha..masih wujud lagi blog ni...
Klu baca kisah2 silam tuh best jugak..
So mcm biasa, kita shortlist perkara2 yang dah berlaku dan berlalu utk tahun 2014 nih

X sempat nak welcome 2014..
Lagi sebulan dah nak welcome 2015...
2014 aku simple jer kot
Yang paling besar kenangannya pd Jun-Jul..

Alhamdulilah...
Rezeki dari Allah dpt sampai ke Tanah Suci
Dapat menunaikan Umrah...
X dpt nak gmbarkan perasaan tu...
Hanya Allah swt sahaja yang tahu..
Alhamdulilah semuanya berjalan lancar..

4 hari berpuasa di Mekah..
Indah sangat...Alhamdulilah..
Moga2 ada rezeki untuk menunaikan Haji nnti..
Aminn..

September pulak...alhamdulilah
Dah masuk fasa belajar dengan gigihnya...
Sep-Oct mood memang swing skit..
Huru-hara jugak la life...Krisis aja dengan Mr Papa...
Harap2 aku tabahla 'berkayuh' utk PhD ni...
Aminn...

October - Happy Birthday utk My Boy...
4 tahun sudah...mcm2 ragam lah dia...
Sabar2....

Okla...tunggu plak hot issue tahun depan yer...
(mood update blog setahun skali - jimat!!)


Welcome 2013....

posted from Bloggeroid