Skip to main content

Tag dr Kakak Putri

Salam semua....
ada satu ari tu, dpt msg dr kakak ni...ohohh..
ada tag la... korek2 blog dia..
br la jumpa tag mana yg kena selesaikan...
susah gak nak jawab soklan2 ni...
mcm final exam rasanya...
jadi sejujurnye dr saye..
inilah hasilnya......
>>klu rajen intai2 la.. :D


1. nama-nama timangan oleh org tersayang
emm...mak panggil Adik, abah pon panggil Adik..
kwn2 panggil Akma, Kema, Kichi..
nak try panggil Nur pon bole.. ehe :D
org tersayang?? emm.. panggil Sayang je kot :P
esok2 baru bole jadi Dinda... ahah :))

2. anda seorang yang...
seorang orang yg kadang2 sangat suke tido...
klu bole nak lebih lama dari seorang bayi...
tp juga seorang yg suke makan...
seorang orang kadang2 sensitip juga..
seorang orang yg kadang2 pikir banyak sgt tentang sesuatu perkara....

3. insan teristimewa. describe apa yg membuatkan die terlalu istimewa di mata anda.
istimewa??? cmne nak jawab neh...
**sambil garu2 kepala....
Dia... istimewa sebab dia ada mcm2 kaler...
ari2 yg berlalu penuh warna warni...
uhuhuh..cube teka siapa dia?? :P

4. makanan favourite anda
nasi ayam kat Shah Alam.. ahahha
ikan keli bakar yg mak msk..
megi bile dok kat asrama...uhuh..

5. favourite color
- gold (kaler cincin eheh :D )
-silver (kaler keta ku :) )
- coklat (kaler beg)
- maroon (kaler baju...)

6. favourite song
mcm kakak jugak kot...
ari sabtu, time balik kg sure layan SinarFm..
selain tu layan lagu2 kat HitzFM...
tp paling suke ialah bile dengar lagu One In Million (as ringtone)....

7. sikap yg membuatkan anda stress
uhuhuh... :(
bile ada orang yg x nak kerjasama buat group assignment..
bile ada orang yg suke perli2 or kutuk belakang2...
bile ada orang yg byk ckp, tp x reti nak buat keje...
dan bile ada orang yg x bape reti nak explain bila nak sesuatu..
dan juga ikut suke dia nak buat planning sndri..
ohohoohh...mmg STRESS...

8. 3 bende yg mesti ade dalam handbag anda
- Wallet.
- Handphone.
- Kunci kereta, bilik & kunci rumah Sam.

9. kali terakhir anda menangis beriya-iya..kenapa??
menangis tu baru semalam kot.. ehe :P
beriya2 tu pun mungkin semalam...
kenapa???..
sebab semalam warna yg sedih muncul di hati... :((

10. tag 5 rakan anda
untuk sapa2 yg baca dan rajen menghasilkan tag serupa ini...
sekian makaseh :D

Comments

Popular posts from this blog

Welcome 2018 Welcome February 2 days more to go... "Happy birthday" for myself After 4 years w/o update... After so many things happened in my life...
New journey New status New life
Insyallah...Amin -akema-

A story in November

Ahaha..masih wujud lagi blog ni...
Klu baca kisah2 silam tuh best jugak..
So mcm biasa, kita shortlist perkara2 yang dah berlaku dan berlalu utk tahun 2014 nih

X sempat nak welcome 2014..
Lagi sebulan dah nak welcome 2015...
2014 aku simple jer kot
Yang paling besar kenangannya pd Jun-Jul..

Alhamdulilah...
Rezeki dari Allah dpt sampai ke Tanah Suci
Dapat menunaikan Umrah...
X dpt nak gmbarkan perasaan tu...
Hanya Allah swt sahaja yang tahu..
Alhamdulilah semuanya berjalan lancar..

4 hari berpuasa di Mekah..
Indah sangat...Alhamdulilah..
Moga2 ada rezeki untuk menunaikan Haji nnti..
Aminn..

September pulak...alhamdulilah
Dah masuk fasa belajar dengan gigihnya...
Sep-Oct mood memang swing skit..
Huru-hara jugak la life...Krisis aja dengan Mr Papa...
Harap2 aku tabahla 'berkayuh' utk PhD ni...
Aminn...

October - Happy Birthday utk My Boy...
4 tahun sudah...mcm2 ragam lah dia...
Sabar2....

Okla...tunggu plak hot issue tahun depan yer...
(mood update blog setahun skali - jimat!!)


Welcome 2013....

posted from Bloggeroid