Google+ Followers

My Luv

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Tuesday, August 26, 2008

Tag dr Kakak Putri

Salam semua....
ada satu ari tu, dpt msg dr kakak ni...ohohh..
ada tag la... korek2 blog dia..
br la jumpa tag mana yg kena selesaikan...
susah gak nak jawab soklan2 ni...
mcm final exam rasanya...
jadi sejujurnye dr saye..
inilah hasilnya......
>>klu rajen intai2 la.. :D


1. nama-nama timangan oleh org tersayang
emm...mak panggil Adik, abah pon panggil Adik..
kwn2 panggil Akma, Kema, Kichi..
nak try panggil Nur pon bole.. ehe :D
org tersayang?? emm.. panggil Sayang je kot :P
esok2 baru bole jadi Dinda... ahah :))

2. anda seorang yang...
seorang orang yg kadang2 sangat suke tido...
klu bole nak lebih lama dari seorang bayi...
tp juga seorang yg suke makan...
seorang orang kadang2 sensitip juga..
seorang orang yg kadang2 pikir banyak sgt tentang sesuatu perkara....

3. insan teristimewa. describe apa yg membuatkan die terlalu istimewa di mata anda.
istimewa??? cmne nak jawab neh...
**sambil garu2 kepala....
Dia... istimewa sebab dia ada mcm2 kaler...
ari2 yg berlalu penuh warna warni...
uhuhuh..cube teka siapa dia?? :P

4. makanan favourite anda
nasi ayam kat Shah Alam.. ahahha
ikan keli bakar yg mak msk..
megi bile dok kat asrama...uhuh..

5. favourite color
- gold (kaler cincin eheh :D )
-silver (kaler keta ku :) )
- coklat (kaler beg)
- maroon (kaler baju...)

6. favourite song
mcm kakak jugak kot...
ari sabtu, time balik kg sure layan SinarFm..
selain tu layan lagu2 kat HitzFM...
tp paling suke ialah bile dengar lagu One In Million (as ringtone)....

7. sikap yg membuatkan anda stress
uhuhuh... :(
bile ada orang yg x nak kerjasama buat group assignment..
bile ada orang yg suke perli2 or kutuk belakang2...
bile ada orang yg byk ckp, tp x reti nak buat keje...
dan bile ada orang yg x bape reti nak explain bila nak sesuatu..
dan juga ikut suke dia nak buat planning sndri..
ohohoohh...mmg STRESS...

8. 3 bende yg mesti ade dalam handbag anda
- Wallet.
- Handphone.
- Kunci kereta, bilik & kunci rumah Sam.

9. kali terakhir anda menangis beriya-iya..kenapa??
menangis tu baru semalam kot.. ehe :P
beriya2 tu pun mungkin semalam...
kenapa???..
sebab semalam warna yg sedih muncul di hati... :((

10. tag 5 rakan anda
untuk sapa2 yg baca dan rajen menghasilkan tag serupa ini...
sekian makaseh :D

No comments: